[Kaffe-skvetten]: «Tilstand som oppstår når du, som kaffeansvarlig i bedriften, reiser på helgetur eller ferie og blir usikker på om du husket å bestille kaffe før du dro. Tilstanden preges av indre uro knyttet til frykt for tom kaffemaskin og sure kollegaer, og kan potensielt ødelegge ferieopplevelsen.»

Legg ikke ut på langtur uten å bestille kaffe

Er du kaffeansvarlig på jobben? Ferien nærmer seg; husk å fordele ansvaret for kaffen, så unngår du sure kollegaer når du kommer tilbake! For å hjelpe deg  har vi laget noen smarte huskeregler, fritt inspirert av fjellvettreglene! Så slipper du å bli kaffe-skvetten hvis du reiser bort!

 

1. Planlegg kaffeinnkjøpet og meld fra når du drar

Er kaffeinnkjøpet din oppgave? Hvis du bruker fridagene til å reise bort; planlegg kaffeinnkjøpet og si ifra når du drar. Eventuelt kan du gi en av kollegaene oppdraget med å bestille kaffe.

2. Tilpass bestillingen etter ønsker og behov

Alle fortjener å få den kaffen de liker! Ta gjerne med en kaffe i tillegg til den du vanligvis bestiller som en test. Kanskje finner dere en ny favoritt? I vårt store utvalg finner dere kaffe for enhver smak!

3. Vær forberedt på uvær og kulde

Er det kaldt ute trenger du varme innvendig, og da går det gjerne noen ekstra kopper med kaffe. Ikke bestill for lite. Dere trenger alltid kaffe!

4. Ta med nødvendig utstyr

Trenger dere kopper, sukkersticks, rørepinner, rensetabletter eller annet tilbehør?

5. Gjør det enkelt å finne fram

Du trenger kanskje ikke kart og kompass, men lagre gjerne  JDEProfessional  blant dine hurtigvalg. Da finner du frem til favorittkaffen din enda enklere!

6. Bestill i tide

Beregn 3-5 virkedager før kaffen er på plass. I perioder med mange fridager kan antall dager fra bestilling til levering øke.

 

Jdep Map Coffee Rez1174

Hvis du har kontroll på disse huskereglene, kan du trygt reise bort uten redsel for bli kaffe-skvetten!

PS: Huskereglene er som nevnt en tilpasning av Fjellvettreglene. Disse er det også lurt å kunne. Fjellvettreglene finner du blant annet på ut.no